Door de jaren heen is van Dijk Kampen BV uitgegroeid tot "dé dienstverlener in personeel". Er worden meer dan 100.000 werkuren per jaar gemaakt. De medewerkers van Van Dijk Kampen BV worden in de meest uiteenlopende sectoren ingezet, waaronder productie, groenvoorziening, schoonmaak, sloop, bouw, metaal, etc etc.

Daarnaast maken ook particulieren en overheidsinstellingen gebruik van onze mensen.

Van Dijk Kampen BV is VCU en NEN4400-1 gecertificeerd. Al onze medewerkers zijn VCA gediplomeerd en hebben eventueel aanvullende diploma's en/of certificaten. Er is daarnaast de afgelopen jaren bijzonder weinig verloop van personeel bij Van Dijk Kampen BV geweest. Dat betekent dat we goed in staat zijn kwalitatief goede werknemers aan ons te binden. We zijn er trots op dat werknemers van het eerste uur zijn nog steeds werkzaam bij Van Dijk Kampen BV.

 

 

Geschiedenis

 

 bedrijf vandijk

In 1996 begon Willem van Dijk met de handel in gebruikte metalen. Medio 1997 kwam de eerste werknemer in dienst. Deze medewerker hielp mee met het sorteren van verschillende soorten metalen.

Toen Willem iemand sprak die tijdelijk op zoek was naar een "aanpakker" ontstond het idee van dienstverlening in de vorm van detachering van personeel. In de loop van de tijd kwamen er steeds meer mensen voor van Dijk werken en steeds meer bedrijven wisten de weg naar Van Dijk te vinden voor tijdelijk en flexibel personeel. In 2000 is Van Dijk Kampen BV opgericht.

In januari 2007 zijn we verhuisd van de Haatlandhaven naar de Carlsonstraat 5 (aan de N50). En is VDK Equipment BV opgericht. Vanuit deze BV worden grondverzetmachines verhuurd en werken aangenomen

Dirk-Jan Felix is sinds 2005 werkzaam bij Van Dijk Kampen. Hij heeft zich opgewerkt van algemeen medewerker tot bedrijfsleider en is onder andere verantwoordelijk voor de planning. In 2013 is Dirk-Jan Felix mede-eigenaar van Van Dijk Kampen BV geworden en in 2014 mede-eigenaar van VDK Equipment BV.

Ons motto is: een klant krijgen is niet moeilijk, maar een klant houden wel. Wees daarom correct en kom afspraken na.

 


Over ons

 
 
holland2
 
 

 

Van Dijk Kampen BV

Carlsonstraat 5
8263CA Kampen

038-3334480

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactformulier